Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Nieuwe schoolcollectie is gearriveerd Nieuwe schoolcollectie is gearriveerd

NIEUWS | 30-07-2015 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Voor KLEUTERS is de aankoop van de EERSTE BOEKENTAS heel belangrijk en toch ook een beetje spannend. Samen maken we er een mooi moment van! We bekijken en bespreken de vele toffe boekentassen, passen ze aan en komen zo ongetwijfeld tot de juiste keuze. Zo kan uw kleuter vol vertrouwen de schoolpoort binnenlopen!

 

Voor de kinderen die de LAGERE SCHOOL aanvatten, is een goed gekozen BOEKENTAS van essentieel belang. Een ‘goede boekentas’ voor op de lagere school is:

 

- groot genoeg voor een ringmap

- stevig genoeg zodat kinderen hierin kunnen leren klasseren

- ruim genoeg om aan alle schoolaccessoires, zoals een pennenzak, schoolagenda, brooddoos enz. plaats te bieden

 

Onovertroffen zijn bijvoorbeeld de iconische lederen boekentassen van RUITERTASSEN; gemaakt van zeer kwaliteitsvol leder met een tijdloze uitstraling. Verkrijgbaar in naturel en donkerbruin, of in enkele kleurencombinaties.

 

Of misschien verkiest uw kind een fantasievolle boekentas? Bijvoorbeeld eentje van JEUNE PREMIER? De boekentassen van Jeune Premier bieden kwaliteit in originele uitvoering!

 

Ook schitterend uitgevoerd in hoogwaardige materialen zijn onze uitgebreide FROZEN- en andere DISNEY-collecties.

 

Uiteraard worden STUDENTEN bij Lederwaren Danneels niet vergeten. In ons aanbod vindt u tal van lederen collecties, die specifiek naar de student gericht zijn. Denk bijvoorbeeld aan de populaire retro-stijl van AUNTS & UNCLES. Of wat denkt u van het diverse gamma van SAMSONITE en HEDGREN, waarin u onder meer laptoptassen en –rugzakken kan vinden!

 

Wilt u als LEERKRACHT graag in stijl aan het nieuwe schooljaar beginnen? Ook dan vindt u bij ons beslist iets naar uw gading!

 

Klik hier en bezoek onze website