Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Open Koopzondagen en cadeautips feestdagen Open Koopzondagen en cadeautips feestdagen

NIEUWS | 30-11-2015 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Het einde van 2015 komt in zicht. Meteen groeit het verlangen naar die gezellige tijd rond de feestdagen. Etalages in kerstsfeer geven een warm en welkom gevoel in de winkelstraten. Sfeervolle muziek, een warme babbel en tassen vol geschenken… hoe uitnodigend kan zo’n vooruitzicht zijn?! Noteer alvast de KOOPZONDAGEN 6, 13, 20 en 27 DECEMBER in uw agenda en kom genieten van de gezellige sfeer in Brugge.

 

Heeft u een wintervakantie in het vooruitzicht? Met de LITE-CUBE DLX van SAMSONITE reist u comfortabel en in stijl. Deze luxeversie van Lite-Cube straalt elegantie en luxe uit door het gebruik van verfijnd leder, een oogstrelend kleurenpalet en een volledig uitgerust interieur.

 

Ook onze mooie tassen van LE TANNEUR zijn in wintermodus. Prachtige winterkleuren schitteren bij ons in de winkel. U merkt aan het gebruik van kwaliteitsmaterialen en de hoogwaardige afwerking direct de pure klasse en het vakmanschap van deze tassen.

 

We verrassen u bovendien graag met een nieuwkomer in ons ruime assortiment: BULL & HUNT, de trendsetter voor de winter 2015-2016. Deze tassen onderscheiden zich door hun stoere en robuuste uitstraling. De variatie tussen Argentijnse koeienhuid en buffelleer krijgt door het gebruik steeds meer een eigen karakter en stijl. Tijdloos en uniek!

 

Klik HIER en ontdek de collecties op onze website.

 

Last but not least: wij willen graag alle klanten en bezoekers bedanken voor hun komst en vertrouwen in onze zaak! Wij wensen u allen FIJNE EINDEJAARSFEESTEN en hopen u in 2016 opnieuw te mogen begroeten!